SERVICII

DESZAPEZIRI

ITARO este direct interesata de problema mediului si isi ofera sprijinul in momentele critice ale iernii. In Romania exista deja binecunoscuta intarziere a interventiei autoritatilor locale in momentele in care iarna aduce nameti care paralizeaza orice miscare a populatiei generale si a traficului urban. Din momentul in care incep sa cada primii fulgi amenintatori, care anunta un strat generos de zapada pentru a doua zi, se produce o degringolada, care rezulta, de obicei, in servicii de deszapezire de proasta calitate, facute in graba si deloc intuitiv si proactiv. Iata, asadar, cum se simte nevoia unei firme profesioniste, care sa asigure curatarea eficienta a zonelor urbane care au nevoie de inlaturarea stratului de zapada excesiv.

Serviciile constau in:

  • diverse forme de operatiuni specifice inalturarii excesului de zapada acumulata
  • mentenanta zonelor curatate prin imprastierea de substante cu rol antiderapant

Ne dorim un rol mai activ in zonele urbane, iar serviciile noastre sunt doar o parte din gama noastra de servicii pe care ITARO o pune la dispozitie tuturor clientilor.

236

Proiecte finalizate

120

Clienti

80

Angajati

75

Flota auto

SOLUȚII EFICIENTE

Title

  • Beneficiați de fiecare avantaj, fie că este vorba doar de extinderea serviciilor noastre de transport sau de construcții.
  • Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente pentru cele mai complexe proiecte.
EXPERIENȚE DE SUCCES

Title

  • Fiecare solicitare reușită va crește portofoliul nostru de produse, sporind astfel capacitățile și credibilitatea noastră.
  • Veți descoperi că echipa ITARO este întotdeauna pregătită să își folosească profesionalismul pentru a vă susține afacerea.

Contact

Completati formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp va vom contacta

    Unde ne gasiti

    Șoseaua Brăilei nr. 7, Slobozia